U2 paga 8.241 euros per tancar carrers i un pont

U2 paga 8.241 euros per tancar carrers i un pont Tancant el Samuel Beckett Bridge / Foto: Liffey

Durant tot el diumenge 24 d'agost els automobilistes que volien creuar el Liffey pel Samuel Beckett Bridge van trobar-se que estava tancat i que hi havia un escenari al mig. En un primer moment la raó del tancament va mantenir-se en la confidencialitat tot i que corria el rumor que es tractava del rodatge d'un videoclip d'U2, fet que ara ha confirmat l'ajuntament de Dublin.

Durant el rodatge les mesures per tal d'evitar les mirades curioses dels qui hi havia a banda i banda del pont van ser extremes amb desplegament de grans panells antitafaner. Els agents de seguretat també jugaven a despistar quan els preguntaven què hi filmaven i cada un deia una cosa diferent, des d'un anunci de la Guinness fins a un de Cadbury.

Quan l'ajuntament dóna permís per tancar un carrer sol informar del motiu però en aquesta ocasió es va creure convenient de mantenir-ho tot confidencial a fi d'evitar que els nombrosos fans de Bono i companyia poguessin generar aglomeracions al voltant de la zona de filmació; de tota manera sembla que no hi va ser present cap dels quatre integrants de la banda.

A banda del pont Samuel Beckett també van tancar al trànsit altres zones al voltant d'Smithfield i The Four Courts (ambdues a Dublin 7) amb un cost diari de 2.000 euros més IVA.

Font: Herald

URL curta: scur.cat/9NEJCX

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt