Darth Vader passarà uns dies a Skellig Michael

Darth Vader passarà uns dies a Skellig Michael L'illa d'Skellig Michael / Foto: Wikipedia

Segons han informat Radio Kerry i el diari digital Kerry's Eye, Darth Vader i els seus companys de repertori passaran uns dies a l'illa d'Skellig Michael durant la filmació de part de la setena entrega de la saga Star Wars. En aquesta illa deshabitada situada a uns 12 km de la costa de Kerry i declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l'any 1996 hi ha les ruïnes d'un monestir del segle VI que li donen un aire molt propici per a pel·lícules de ciència ficció.

De tota manera encara no hi ha confirmació oficial i l'Oficina d'Obres Públiques, entitat que s'encarrega de gestionar els actius de propietat estatal, només ha afirmat que s'ha aprovat una sol·licitud per a dur a terme una filmació a Skellig Michael. La producció també ha rebut el suport del departament d'Arts i Patrimoni així com del Consell Irlandès del Cinema.

Els propietaris de barques de Portmagee, el port d'enllaç, han arribat a un acord amb els productors per tal de transportar el personal i tot el material cap a l'illa, que és de molt difícil accés a causa de la seva verticalitat. La pel·lícula va començar a rodar-se a principi d'any a llocs com Abu Dhabi i en uns estudis de Londres.

Font: Irish Times

URL curta: scur.cat/6BZHBP

Foto original

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt