Cerquen homes amb cara de normand o romà per a un film

Tots aquells qui creguin que podrien passar per normands o romans de l’any 50 abans de Crist tenen una cita als càstings que es faran avui dissabte a Ennistymon i el dilluns a Lisdoonvarna, al comtat de Clare. Els seleccionats faran d’extra a la pel·lícula Astèrix & Obèlix: Déu salvi Britannia (que és com antigament es coneixia a la Gran Bretanya i alhora se la personificava de manera femenina).

En principi necessiten 200 homes que participaran en les escenes filmades a la regió càrstica del Burren (Comtat de Clare) i que faran el paper de soldats dels exèrcits normand i romà; així doncs busquen gent de tot tipus i tenir coneixements d’arts marcials serà un plus.

La pel·lícula s’estrenarà a França l’any vinent en 3D i compta en el seu repertori d'actors amb Gérard Depardieu i Catherine Deneuve. La part irlandesa es filmarà durant les dues primeres setmanes de setembre. Altres indrets on ja s’ha rodat part de la pel·lícula són l’illa de Malta, on es van filmar les escenes aquàtiques i Hongria, on es van filmar les escenes d’estudi.

Irlanda ja ha estat escenari de grans produccions cinematogràfiques com Braveheart i les autoritats locals han destacat tots els beneficis econòmics que aquesta producció portarà a la regió, no només durant la filmació sinó com a reclam turístic del Burren un cop la gent hagi vist la pel·lícula.

Font: Irish Examiner

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt