Pep Talk, història de marro entre Guardiola i Mourinho

Pep Talk, història de marro entre Guardiola i Mourinho Pep Garcia-Pascual interpretant el Pep Talk a l'Axis de Ballymun / Foto: Liffey

L’Axis de Ballymun (Dublin 9) va ser ahir l’escenari de l’estrena de Pep Talk, un monòleg interpretat per l’actor Pep Garcia-Pascual basat en la filosofia de treball de l’exentrenador del Barça Pep Guardiola i que s’ha nodrit de les múltiples conferències que ha realitzat el de Santpedor durant el seu any sabàtic.

El nom de l’obra té l’origen en la coincidència de nom entre Guardiola, l’actor que interpreta el monòleg i el full parroquial (Pep Talk) que Garcia-Pascual va veure en una església de Ranelagh (Dublin 6) quan hi va viure durant una temporada cap a l’any 2002.

La història comença explicant els valors tradicionals dels catalans a través dels castells, és a dir, treball en equip i cultura de l’esforç, per posteriorment fer una petita biografia de Guardiola. Al tram final s’entra en una espiral de marro amb intimitats mai no explicades entre Josep i José que posa tots els ingredients per a una sucosa història de bons i dolents.

La funció es repeteix avui i demà a les 20h al mateix lloc. 

URL curta: ves.cat/gNRt 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt