Una productora fa una crida als dublinesos amb rastes

Una productora fa una crida als dublinesos amb rastes El jamaicà Bob Marley en un concert al Dalymount Park de Dublin / Foto: Wikipedia

Darrerament Irlanda ha estat l’escenari de diverses produccions estrangeres i les empreses que s’encarreguen del càsting d’extres fan crides a la població a la recerca d’uns perfils a vegades una mica curiosos. Per exemple, durant la gravació del film “Astèrix i Obèlix, Déu salvi Britannia” van publicar-se anuncis apel·lant a individus amb cara de normand o de romà; en total se’n necessitaven 200.

Ara és el torn d’una sèrie de tres capítols produïda per la cadena ITV, anomenada Life of Crime, que va començar a rodar-se dilluns passat a Dublin i que tracta sobre els aldarulls que van tenir lloc al barri londinenc de Brixton l’any 1981. Brixton té una particularitat i és que té un alt índex de població d’origen afrocaribeny, sobretot jamaicà; així doncs, la crida feta en aquesta ocasió és per a homes amb rastes, de raça negra i amb accent del Carib.

Segons Movie Extras, responsable de la recerca, no és gaire fàcil trobar aquest perfil i tot i que ja n’han aconseguit 30, alguns d'ells jamaicans de la ceba, encara els en falten 20. Els extres haurien de ser residents a Dublin perquè hi ha rodatge en diverses dates.

Font: Evening Herald

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt