El Tigre de Gal·les rugirà per Irlanda durant tres dies

El Tigre de Gal·les rugirà per Irlanda durant tres dies Tom Jones, el Tigre de Gal·les / Foto: Tom Jones via FB

Tot i que el set de juny que ve farà vuitanta anys, Sir Tom Jones, conegut popularment com el Tigre de Gal·les, sembla que acabi de sortir de l’ou -un autèntic spring chicken- perquè entre final de maig i principi de juliol farà tres concerts a Irlanda en el marc d’una gira que començarà el 3 de març vinent a la londinenca The o2 i que el durà per diversos països europeus: 35 concerts en total, 34 dels quals entre el 27 de maig i el 16 d’agost. 

Així doncs, qui vulgui escoltar el Tigre cantant els seus clàssics de sempre, com It’s Not Unusual o Delilah, o cançons noves dels seus àlbums més recents, com Long Lost Suitcase, Spirit In The Room i Praise & Blame, que han generat algunes de les millors crítiques dels entesos en les gairebé sis dècades de carrera del gal·lès, tindrà tres ocasions per a fer-ho. Les actuacions seran al Jardí Botànic de Belfast el 31 de maig, al festival Marquee de Cork -tot un clàssic- el 2 de juny i a l’Energia Stadium de Donnybrook (Dublin 4) el 3 de juliol.

Les entrades per al concert de Dublin -per a Belfast i Cork ja s’han exhaurit- es posaran a la venda demà divendres a les nou del matí a un preu de 79,50 euros. Tenint en compte que les assistents als concerts serà majoritàriament dones d’una certa edat, no s’espera que hi hagi les escenes d’histèria col·lectiva d’antany (vídeo a sota), que no només es veien als concerts del Tigre de Gal·les sinó amb qualsevol grup de moda.

En declaracions a l’Irish Independent, Jones ha assegurat que l’audiència irlandesa sempre ha estat esplèndida amb ell, fet que atribueix a la cosa celta i a la similitud dels dos pobles, amb un ambient molt semblant als concerts i essent l’accent l’única diferència destacable. En aquest sentit, Jones ha actuat en diverses ocasions a Irlanda al llarg de la seva carrera artística i la darrera vegada fou l’any 2017 al Punchestown Music Festival.

Font: Irish Independent

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt