El Mickey Mouse, salvat per l'RNLI davant de Bray

El Mickey Mouse, salvat per l'RNLI davant de Bray Membres de l'RNLI amb el Micky Mouse / Foto: RNLI

El bon temps d'aquest passat cap de setmana va fer que les zones costaneres apleguessin molta gent amb ganes de prendre el sol i de practicar activitats aquàtiques, fet que va posar en alerta màxima els equips de salvament de l'RNLI, una organització sense afany lucratiu formada per voluntaris repartits per diversos punts de la costa, tant d'Irlanda com del Regne Unit, i que es finança mitjançant donacions privades.

L'RNLI és coneguda per les seves actuacions d'alt risc, que graven en vídeo per tal de conscienciar la gent del perill de la mar, però la història de diumenge passat davant de la costa de Bray (Comtat de Wicklow) va acabar d'una manera ben surrealista.

Cap al vespre, el telèfon d'emergències 999 va començar a rebre trucades alertant que es veia alguna cosa a uns 1.000 metres de la costa de Bray sent arrossegada pel vent i el corrent cap als penya-segats de Shanganagh. Com que durant el dia hi havia hagut diverses persones practicant parapent, els de l'RNLI de Dún Laoghaire (sud de Dublin) van pensar que podria ser algú que havia tingut dificultats pel vent i hi van enviar una barca de salvament però...

...no, no era una persona sinó un Mickey Mouse en forma de globus inflable, fet que va provocar rialles entre els membres de l'RNLI, que van aprofitar l'ocasió per a fer-se fotos amb el famós personatge de Disney i fer-les córrer per les xarxes socials. Tot i la falsa alarma, Stephen Byrne, cap d'operacions de l'RNLI a Dún Laoghaire, va afirmar que en cas de dubte sempre s'ha de trucar al servei d'emergència.

Torna a dalt