Multa de 150€ per trencar a bocins un fulletó electoral

Multa de 150€ per trencar a bocins un fulletó electoral Un fulletó del Labour trencat a bocins / Foto: Liffey

El Labour és el soci de govern que més ha patit el desgast polític arran de les retallades socials i això ho perceben els seus candidats quan durant qualsevol campanya electoral truquen porta a porta a fi de demanar el vot als ciutadans.

El darrer episodi va tenir lloc fa uns dies a Mullingar (Comtat de Westmeath) quan Gerry Sheridan, un dels candidats laboristes als comicis municipals de la població, va voler deixar uns fulletons a la bústia de correu que hi ha a la porta de Michelle Byrne, una dona de 32 anys i mare de tres fills. Byrne, sembla ser que gens amiga del Labour, va agafar els fulletons, els va trencar a bocins davant de Sheridan i els va llençar al terra.

Tot i que després ho va recollir i va llençar tots els paperets a les escombraries, a la dona li han posat una multa de 150 euros per embrutar la ciutat. Byrne ha dit que no pensa pagar i que li és igual si ha d’anar a la presó, a banda d'acusar Sheridan de ser ell qui embruta les bústies de correu amb els seus fulletons.

Font: Irish Examiner

URL curta: ves.cat/kJhk

 

Torna a dalt