Qui vagi a signar a una comissaria que porti el boli

Qui vagi a signar a una comissaria que porti el boli Uns bolígrafs que tant manquen a la comissaria de Limerick / Foto: Liffey

Sembla que les retallades als recursos econòmics destinats a la Garda no només afecten la flota de cotxes patrulla, cada vegada n'hi ha menys i fan llufa més sovint, o el nombre d'agents del cos, a tocar del llindar mínim raonable dels 13.000, sinó que fins i tot ha arribat al material d'oficina com els bolígrafs utilitzats per aquells que han de presentar-se a la comissaria a signar de tant en tant.

El darrer cas va ser el d'un home que quan va arribar a la comissaria de Henry Street a Limerick per signar li van dir que no hi havia bolígrafs i que se n'anés a buscar-ne un. A l'home no li va agradar gens la idea i va començar a insultar i amenaçar els policies, fet pel qual va haver d'anar a judici.

El jutge Eugene O'Kelly va denunciar que la manca de bolígrafs era un fet inacceptable i que no era la primera vegada que escoltava aquesta història, això sí, sempre era a la comissaria de Limerick. O'Kelly va trobar paradoxal que gent a qui s'obliga a signar no se li proporcioni l'eina més bàsica per a fer-ho i va amenaçar de no atorgar la llibertat condicional a ningú més si no es resolia aquest assumpte ràpidament.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/jlb3

Torna a dalt