Recompensa de 100€ per a qui torni Trump al pixador

Recompensa de 100€ per a qui torni Trump al pixador El pixador amb Trump i sense / Foto: pub Adelphi via FB

Durant tot un any la clientela masculina del pub Adelphi, situat a Middle Abbey Street (Dublin 1), havia tingut la possibilitat d'alleujar la pressió a la bufeta apuntant a la cara de Donald Trump gràcies al pòster que els responsables del local havien enganxat a la paret del pixador però, fa uns dies, encara que sigui una tasca una mica difícil i sobretot fastigosa, el controvertit president nord-americà va desaparèixer dels lavabos i ara el mànager, Tony McCabe, ha penjat un escrit a Facebook oferint una recompensa de 100 euros en cervesa a qui el torni.

McCabe assegura que, malgrat que costi de creure, aquesta història és verídica i que no ho fa per a obtenir publicitat gratuïta. De moment, les sospites se centren sobretot en un client que dilluns passat va fer moltes preguntes sobre el pòster a un dels cambrers.

McCabe ha fet una crida a qui se l'hagi emportat a tornar-lo perquè el pixador sense la cara d'en Donald ha perdut molt d'atractiu, sobretot per als políticament més escorats cap a l'esquerra i membres de grups damnificats per les polítiques de Trump.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2iuIYfQ

Foto original

Torna a dalt