Hola, una pizza de xoriço i un rotllo de paper de vàter

Hola, una pizza de xoriço i un rotllo de paper de vàter La comanda de la pizza més el paper de vàter / Foto: @cxloe via Twitter

Ja se sap que la gent és mandrosa i fa mal temps així que per què anar a comprar si t'ho pots fer portar tot a casa? Amb el servei a domicili ofert per una de les grans cadenes de supermercats? Doncs no ben bé, sembla que ara ha començat la tendència de fer una comanda a un establiment que et porta el menjar a casa, com una pizzeria o un “fish and chips” (chipper), i afegir-hi alguna cosa que no hi té res a veure.

A principi d'any va ser el servei especial d'un chipper de Belfast el que va fer-se viral a les xarxes i va crear el perillosíssim precedent; en aquella ocasió la persona que va fer la comanda va demanar peix amb patates acompanyades d'unes pastilles per al refredat.

El passat dijous, vigília de Sant Patrici, la cosa va anar una mica més enllà amb un nou episodi de la saga, aixö sí, amb un toc molt més còmic; el client va demanar una pizza, amb ingredients com xoriço i pollastre picant, i a les notes addicionals va demanar a veure si li podien portar un rotllo de paper de vàter, no se sap ben bé si perquè se'ls havia acabat o perquè preveien que el xoriço causaria estralls.

La Chloe, empleada de la Pizzeria Firehouse, situada al barri de Booterstown (sud de Dublin), no se'n va poder estar i va penjar una foto de la comanda al Twitter assegurant que estava cridant “M'encanta la meva feina!”.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2mZn5UG

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt