L’estat dels rius fa que les llúdrigues vagin al Tesco

L’estat dels rius fa que les llúdrigues vagin al Tesco Llúdria al Ballycroy National Park (Comtat de Mayo) / Foto: Ballycroy National Park

Els informes sobre medi ambient que de tant en tant publica la Unió Europea no deixen en gaire bona posició Irlanda, sobretot en la qualitat de l'aigua de rius i llacs, un problema derivat de la manca d'infraestructures com depuradores. Així doncs, no és gens estrany que alguns animals que viuen en zones aquàtiques prefereixin d'anar a buscar el menjar a altres llocs.

Això és el que va passar ahir a Castlebar (Comtat de Mayo), quan una llúdriga (vídeo a sota), cansada del menjar contaminat del riu, va anar a comprar al supermercat Tesco, on va passejar-se pels passadissos alegrement davant l'estupefacció de la clientela habitual. La sessió de shopping va acabar quan un home va embolicar-la amb un jersei i la va dur al Lough Lannagh, una zona d'aigua propera al supermercat.

De tota manera, el trasllat no va ser gens plàcid, probablement perquè la llúdriga no va tenir temps de comprar res, i va clavar les dents als dits de l'home que la va treure del supermercat, tot i que va relaxar-se un cop va tornar al seu hàbitat natural.

Per la seva banda, Tesco va emetre un comunicat assegurant que l'il·lustre visitant al seu establiment de Castlebar no havia tingut cap contacte amb el menjar dels prestatges i que els responsables del local havien pres totes les mesures higièniques necessàries per tal d'eliminar qualsevol risc per a la salut.

Font: The Journal.ie 

Media

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt