La comissaria de Finglas viu una nit de gossos

La comissaria de Finglas viu una nit de gossos Els dos detinguts al calabós / Foto: Grada via Twitter

La nit de diumenge a dilluns el calabós de la comissaria de Finglas (Dublin 11) va viure una nit de gossos i si normalment això passa força sovint en sentit figurat, atès que el barri és un dels més calents de la capital irlandesa, en aquesta ocasió va ser literal: dos gossos van passar-hi la nit i van ser vigilats atentament pel personal de la comissaria perquè en algun moment va semblar que ordien algun pla.

Els dos malfactors, de la raça Jack Russell, van ser arrestats diumenge al vespre després de ser denunciats per un ciclista que circulava per Finglas i a qui no paraven de seguir, amb concert de lladrucs inclòs; de tota manera, al final no se'ls va imputar cap càrrec.

La divisió de trànsit de la Garda va penjar unes fotos dels delinqüents a les xarxes socials tot demanant al propietari d'anar-los a recollir a fi d'evitar que els enviessin a la gossera. Segons sembla, l'endemà al matí el propietari els va anar a buscar tot i que si no hi hagués anat hi havia una gernació de gent que només de veure les fotos va prestar-se a adoptar-los.

URL curta: bit.ly/2fzLWJD

Torna a dalt