Jo només volia anar fins a l'escullera amb el cotxe

Jo només volia anar fins a l'escullera amb el cotxe El cotxe encaixat / Foto: Blasket Islands Ferries via FB

Tots els turistes que ahir dimecres volien visitar les Blaskets, unes illes situades davant de la costa de Kerry que romanen deshabitades des que el 1953 els seus veïns demanessin desesperadament al govern el trasllat cap a terra ferma arran de les dificilíssimes condicions de vida que hi havia, van haver de quedar-se a terra perquè hi havia un coll d'ampolla monumental al camí d'accés a l'escullera de Dunquin, conegut popularment com el Sheep's Walk (Passeig de les Ovelles).

Quan els treballadors de la companyia del ferri que fa el trajecte cap a les illes van anar, com cada matí, cap a l'escullera, van trobar-se que hi havia un cotxe encaixat entre paret i paret del camí, per on només hi poden passar vianants i ovelles ateses les seves característiques: molt estret, amb molt de pendent i ple de revolts molt tancats.

Segons va explicar el protagonista d'aquesta història, l'home pensava que podia arribar fins a l'escullera amb cotxe però que quan va adonar-se que la cosa no anava així ja era massa tard. De tota manera, alguns veïns de la zona van lloar, irònicament, l'habilitat del conductor assegurant que el cotxe ja havia recorregut dos terços del camí, tota una proesa jamai vista abans.

L'encaix automobilístic va tenir lloc dimarts al vespre i tot que hauria pogut sortir per una finestra, l'home va decidir de passar la nit al cotxe. Finalment, l'endemà, una grua va remolcar el cotxe camí amunt i la via va quedar lliure, això sí, la bona part de les sortides del ferri durant el dia van cancel·lar-se i van deixar desenes de turistes a terra.

Font: Irish Independent

Foto original

Torna a dalt