Els de seguretat a l’aeroport no en deixen passar ni una

Els de seguretat a l’aeroport no en deixen passar ni una El model de pistola confiscat a l'aeroport / Foto: Toys R Us

Els membres del control de seguretat de l'aeroport de Dublin no en deixen passar ni una i es prenen la seva feina molt seriosament, sobretot en el clima d'amenaça terrorista permanent que viu el sector aeri des de l'atemptat contra les torres bessones a Nova York. Així doncs, dissabte passat van confiscar una perillosíssima arma: una pistola “tirapets” de la pel·lícula “Minions” que quan algú prem el gallet emet una olor semblant al plàtan a banda del soroll en forma de pet.

Malgrat les explicacions de la mare del nen “pet-terrorista” els membres del control de seguretat, així com un portaveu de l'aeroport, van justificar la confiscació dient que la normativa europea al respecte prohibeix de pujar a l'avió amb qualsevol rèplica d'arma sense fer distincions.

De tota manera, la mare del nen va explicar a l'emissora de ràdio Newstalk que els de seguretat es sentien una mica ridículs malgrat complir les normes. Amb tot, com era un regal que li havien fet al nen i a fi d'evitar cap trauma, van agafar les dades de contacte i podran anar a recollir l'arma quan tornin de vacances.

No és la primera vegada que alguna cosa relacionada amb la pel·lícula “Minions” genera problemes de seguretat a Dublin; el passat 3 d'agost, en un centre comercial de Santry (Dublin 9), un ninot inflable gegant en forma de Minion va deslligar-se de les cordes que el subjectaven i va ser empès pel vent fins a l'antiga carretera de l'aeroport, tallant el trànsit durant una mitja hora (vídeo a sota).

Font: Newstalk

URL curta: ves.cat/mfj_

Foto original

Media

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt