Dos camells campen alegrement per Finglas

Dos camells campen alegrement per Finglas Un dels camells de Finglas / Foto: Brendan Hurley via Twitter

Imatge curiosa la que es va poder veure ahir en un camp d'una zona propera al barri de Finglas (Dublin 11) amb dos camells que van causar furor a les xarxes socials i també polèmica per falses acusacions cap als seus propietaris del Royal Russian Circus.

Brendan Hurley, un usuari de Twitter que passava per la carretera del costat del camp, va penjar una foto que si bé en principi semblava un muntatge al final va resultar ser real. A partir d’aquell moment van començar a aparèixer missatges dient que uns camells s’havien escapat d’un circ i més tard que la policia els havia capturat, a destacar el prestigiós AA Roadwatch, que informa de qualsevol incidència a la xarxa viària.

Arran de les crítiques sobre la deixadesa dels propietaris el circ rus va respondre dient que els dos camells, anomenats Kalif i Sully, no s’havien escapat sinó que estaven pasturant de manera controlada per un camp proper al circ i que en un moment determinat van posar-se en una part més elevada, produint un efecte òptic que feia pensar que campaven lliurement. La divisió de Trànsit de la Garda va confirmar que els camells no havien estat a la carretera i que no havien suposat cap perill.

Font: RTÉ

Foto original

1 comentari

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt