Confusió arran de l’Envàs on vas? Al contenidor groc?

Confusió arran de l’Envàs on vas? Al contenidor groc? El contenidor groc causant de certa confusió / Foto: Liffey

Sembla que la popular campanya “Envàs on vas?” ha agafat a contrapeu l’ajuntament de Dublin que, sense previ avís de The Mamzelles, havia distribuït per diversos punts de la ciutat uns quants contenidors de color groc per a emmagatzemar-hi la sal utilitzada per llençar a les voreres i vies de circulació en cas de glaçada o nevada.

Així doncs els ciutadans de la capital irlandesa han seguit les instruccions del trio de cabaret pop català i han començat a utilitzar el contenidor groc per a llençar-hi els envasos. De tota manera, el fet que l’anunci no fos en anglès ha fet que no només hi deixin envasos de plàstic sinó que també n’hi ha de paper, de vidre, llaunes metàl·liques i restes de menjar. Bàsicament, que els dublinesos només van entendre alguna cosa com color groc i envasos...

De tota manera, hauria pogut ser pitjor i és que l’ajuntament ha tingut sort que aquest hivern no ha hagut d’utilitzar gaire sal i al contenidor no hi ha gaire espai per a dipositar-hi noves deixalles, perquè en cas contrari l’haguessin omplert de porqueria fins al fons. 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt