Molta broma a les xarxes amb el Late Late Toy Show

Molta broma a les xarxes amb el Late Late Toy Show Ryan Tubridy durant el Late Late Toy Show / Foto: pantalla RTÉ.ie

Ahir al vespre era el moment de l’any en què més irlandesos miren el mateix programa, més concretament, el Late Late Toy Show, considerat el clàssic dels clàssics i que aplega menuts i no tan menuts davant del televisor. Òbviament, el Toy Show serveix de vitrina per a les joguines de moda i facilita -o no- les coses a l’hora de fer la carta per al Pare Noel.

Enguany, com ja ha passat amb molts altres esdeveniments importants, la pandèmia ha obligat a canviar el format, sobretot amb relació a l’assistència de públic, i si sempre hi ha hagut bufetades per a aconseguir una entrada, ahir al plató d’RTÉ no hi havia ningú, llevat del presentador, Ryan Tubridy, dels artistes que van actuar-hi i dels nens que van ser entrevistats un per un, això sí, guardant la distància.

A banda d’ensenyar les joguines, el Toy Show també va voler mostrar l’esperit de superació dels nens, car n’hi havia que patien alguna minusvalidesa o havien sofert alguna malaltia greu, però d’altra banda, la interacció de Tubridy amb els convidats va generar moments molt divertits, que van ser aprofitats pels usuaris de les xarxes per a riure una mica o fins i tot fer propaganda, atès que un espai publicitari al programa no està a l’abast de tothom.

En aquest sentit, en plena conversa amb una de les nenes, la Saoirse, Tubridy va dir que li agradava molt la Fanta i que se’n beuria un altre got, però sembla que algú havia sacsejat una mica l’ampolla i quan la va obrir, per l’efecte del gas, una part va anar a terra, un fet que va sorprendre Tubridy de tal manera que se li va escapar un oh, for fuck sake, amb mirada assassina a la càmera inclosa.

L’incident va ser aprofitat sense cap mena de pietat per la competència, Club Orange -la Fanta versió irlandesa creada l’any 1940 i ara propietat del grup Britvic-, que va aprofitar l’ocasió per a felicitar la persona que havia sacsejat l’ampolla tot assegurant que el millor lloc on podia ser aquell líquid -la Fanta- era a terra.

En una altra entrevista, l’Aidan va respondre totes les preguntes que li van fer sobre Thomas i els seus amics -la sèrie de televisió infantil en què el protagonista és una locomotora de vapor anomenada Thomas- i al final, Tubridy li va dir que havia guanyat un premi que consistia a visitar les instal·lacions que Iarnród Éireann -la companyia ferroviària estatal- té al barri dublinès d’Inchicore.

Amb tot, sembla que l’Aidan esperava un premi molt més gros, oimés tenint en compte que una de les nenes entrevistades abans que ell, la Saoirse (una altra, no la de la Fanta), anirà a Disneyworld d’Orlando, a la Florida, i quan Tubridy li va preguntar si coneixia Iarnród Éireann, la resposta va ser “no”, amb l’afegitó que va semblar que l’Aidan pensava que Iarnród Éireann era una persona.

La còmica situació va omplir les xarxes de bromes sobre la sempre criticada companyia ferroviària i entre els tweets més reeixits hi va haver el dels Finn Harps, un equip de futbol fundat a Donegal l’any 1954 i que juga a la primera divisió irlandesa. Com que a Donegal no hi ha cap línia de tren, la companyia ferroviària no hi té cap presència i es podria dir que són uns desconeguts; així doncs, des del seu compte a Twitter els Finn Harps van felicitar Iarnród Éireann whoever they are (qui siguin, que no els coneixem).

D’altra banda, durant l’emissió del Toy Show va endegar-se el Charity Appeal i l’import recaptat va arribar gairebé als sis milions d’euros.

Torna a dalt