Repten el xef Ramsay a fer un ou ferrat amb mala mar

Repten el xef Ramsay a fer un ou ferrat amb mala mar Uns ous ferrats / Foto: cyclonebill via Wikipedia

Paul Williams, periodista de l’Irish Independent, va passar una setmana en remull al mig de l’Atlàntic copsant com és la vida dins de la patrullera LÉ George Bernard Shaw -el vaixell més nou de la flota naval-, que vigila una zona molt popular entre els traficants de droga que proveeixen Europa des de l’Amèrica del Sud. Entre altres coses, Williams va veure com es feia una operació d’espionatge nocturn a un vaixell sospitós o com es disparaven les diverses metralladores o petits canons de la patrullera.

De tota manera, la part més divertida del reportatge va ser la protagonitzada per Aileen Hanna, una dona provinent d’una nissaga de membres del Servei Naval i que ja fa divuit anys que continua la tradició familiar; a més, recentment ha estat promocionada a la posició de xef, essent la primera dona a la història de la marina irlandesa que ho aconsegueix.

Hanna va explicar que preparaven tres àpats al dia per als quaranta integrants de la tripulació -120 àpats en total- i que gaudia molt, tant amb la feina a la cuina com amb el fet de passar-se unes quantes setmanes a la mar. Amb tot, les seves responsabilitats no es limiten només als fogons sinó que, com qualsevol membre de la tripulació, també ha de saber fer coses com apagar incendis o emprar les armes del vaixell.

En aquest sentit, un cop acabada la feina a la cuina, Williams, Hanna i les ajudants Alex Pluchart i Zoe Gallagher van pujar a coberta i van fer una demostració de les seves habilitats amb les armes de foc. Va ser en aquell moment quan Hanna va reptar el mediàtic xef Gordon Ramsay a fer un ou ferrat enmig d’un temporal amb ràfegues de força 10 i després pujar a coberta i fer servir la metralladora.

En principi semblava una broma sense gaire importància però després de l’emissió del reportatge, des del compte de Twitter de l’exèrcit es va oficialitzar el repte (tweet a sota) a Ramsay, assegurant que tenien tots els ingredients: els vaixells -ships, que sona gairebé igual que patates fregides, chips-, el [mal] temps i els ous.

Probablement, amb la seva llarga experiència en l’ofici i el fet d’haver viscut tota mena de situacions al límit durant el seu programa de televisió, el xef Ramsay podria fer un ou ferrat en ple temporal de forta maregassa; per contra, el que no es coneix és la seva habilitat a l’hora de disparar armes de foc, tot i que sí que ho fa molt sovint -en sentit figurat- quan algú el fa emprenyar a la cuina, que llavors comença a disparar a tort i a dret i no se salva ni l’apuntador.

Foto original

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt