Liffey

A+ A A-
Martina

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 11 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Website URL: http://dom.cat/16jq

Diari de la Mélodi: segon dia a l'hotel

Dimecres, 17 de maig 2017 00:00 Publicat a Societat

Diumenge 13 de setembre

Benvolgut diari, 

Avui la Jana ens ha despertat a la Sara i a mi a les 7:00h, ens ha dit que podíem sortir a explorar l'hotel. Totes hem pensat en el mateix i la Sara ha estat la primera a actuar, ha agafat un paper i llavors ha escrit una nota als pares dient que marxàvem a explorar l'hotel.

Però quan ja estàvem vestides, netes i llestes, hem obert la porta i just en aquell moment una veu aguda que provenia de la part de l'habitació dels pares de la Sara ha preguntat:- Noies, on aneu?- nosaltres sense cridar li hem dit què era el que tramàvem i la mare de la Sara ens ha donat el permís de marxar a explorar però amb la condició que tornéssim a les 8:30h per poder anar a esmorzar i poder aprofitar el dia al màxim, cosa que feia falta per poder veure la Costa Brava o almenys una part d'ella.

Hem estat explorant l'hotel, i el que hem descobert ha estat un chiquiparc, un "Spa" pels pares, el connector de la platja de l'hotel, que per cert és molt maco, amb palmeres, sorra i unes quantes barques d'aquelles, de fusta blanca i blava. No hem arribat a la platja però calculo que està a una distància de 5 minuts. No hem pogut explorar gaire més pel poc temps que teníem.

En tornar a l'habitació tots els pares ja estaven vestits i preparats per baixar a esmorzar.

Els pares han comentat que demà la nostra escola (de Dublín) se l'havia agafat com a dia de lliure disposició. O sigui que no marxàvem avui, marxàvem demà a última hora! Dit això, les meves amigues i jo ens hem posat a cridar de contentes com estàvem. Hem baixat a esmorzar, ens hem assegut soles a una taula i ens hem menjat tot el bufet, bé potser exagero però moltíssim sí! En canvi, els pares han menjat molt poc en comparació.

Quan hem acabat, ens han deixat anar a la piscina mentre preparaven les motxilles, i nosaltres, com no!, hem sortit disparades aprofitant que ja portàvem el banyador.

La piscina era molt bonica i tenia tobogans. Hem estat mitja hora banyant-nos i quan han arribat el pares a buscar-nos, hem sortit volant de la piscina perquè no s'enfadessin...

Llavors hem anat al Cap de Creus i després a la platja que, per cert, era molt bonica i hem estat tot el matí allà.

Hem dinat a un restaurant molt a prop de la platja! Feien carn i ens ha semblat molt i molt bona. A la tarda hem visitat el poble i mentre sopàvem hem pogut veure el Barça.

Ara estic aquí amb la Sara i la Jana i estem esperant que siguin les 22:00h per poder sortir corrent a la mini-disco de l'hotel. Ostresss! Si són les 21:57h! Hem de marxar, demà continuaré explicant-vos els meus dies a la Costa Brava. ADÉU!!!

URL curta: bit.ly/2qpvQuF

Foto original

Diari de la Mélodi: la sorpresa del cap de setmana

Dimecres, 10 de maig 2017 00:00 Publicat a Societat

Dissabte 12 de setembre

Benvolgut diari, 

Avui els meus pares m'han donat una gran sorpresa. En despertar-me, m'he trobat en un hotel, estirada en una habitació al costat de la Sara i la Jana. Halaaaaaaaa! A on era? Millor dit, on érem? Ràpidament he llevat les meves amigues i quan ens hem vist tancades en una habitació ens hem posat molt nervioses! Hem començat a pensar en on podíem ser i on podien ser els nostres pares.

La Jana ha tingut una gran idea: baixar al rebedor a veure si trobàvem algú. En baixar, li hem preguntat a un home si havia vist sis adults que anaven ben junts. Ell molt amablement ens ha contestat que sí, que havien anat cap a la piscina interior de l'hotel. Nosaltres, sense pensar-nos-ho, hem sortit corrent cap a la piscina.

La Jana ens ha preguntat si havíem sentit si els nostres pares havien dit alguna cosa sobre què teníem previst de fer aquest cap de setmana. Totes, sense cap mena de dubte, hem respost que no en teníem ni idea! Quan hem arribat a la piscina interior i hem entrat...... SORPRESA!!!!!!!! Ens han donat una sorpresa inimaginable, increïble, inigualable... bé, potser exagero una miqueta. Diguem que no ens ho podíem creure!

Els pares ens han explicat que el dia del berenar van estar pensant en un viatge. Els pares de la Sara tenien un viatge per a 9 persones que volien fer amb uns amics, però a aquests amics els havia sorgit un assumpte molt més important. Per això, els van oferir als nostres pares si volien marxar de viatge amb ells en comptes dels seus amics.

El que ens ha sorprès a la Jana, a la Sara i a mi, ha estat que hagin pogut decidir en tan poc temps que marxaven de viatge. I com no ens n'havíem assabentat!? La Jana els ha demanat que ho expliquessin tot des del principi fins al final. És un embolic TOTAL!!!!!!!!

Docs mireu: ahir van estar pensant en el viatge i van tenir tantes ganes de venir que van fer les maletes. També van pactar que seria sorpresa. Aquest matí a les 6 els pares ens han vestit procurant que no ens despertéssim. A les 8 del matí sortia l'avió des de l'aeroport de Dublín fins al de Girona.

I a que no sabeu on som!? SOM A CADAQUÉS! Estem en un hotel vora la platja. Bé, continuo explicant la història; han llogat un cotxe per família i han conduït fins a l'hotel. Eren qüestió de les 10 del matí quan ens han deixat a l'habitació. Han baixat i s'han pres un cafè al restaurant de l'hotel i aleshores li han dit al recepcionista que si preguntàvem per ells ens enviessin a la piscina interior; ha estat qüestió de temps que ens despertéssim i preguntéssim pels pares.

Ha estat un gran pla, i sobretot una gran sorpresa! A l'hora de dinar hem baixat a la platja a un lloc de paella i ens hem assegut els pares en una taula i nosaltres en una altra. El menjar estava boníssim. A la tarda hem visitat el poble i al vespre hem sopat a l'hotel. Ara la Sara i la Jana són aquí observant com escric i tenim tanta son que..... (m'he quedat adormida). Hola som la Jana i la  Sara, la Mélodi s'ha quedat adormida. O sigui, que demà us explicarà més coses. FINS DEMÀ!

URL curta: bit.ly/2qPMWTg

Foto original

Diari de la Mélodi: últimes proves i berenar

Dimecres, 03 de maig 2017 00:00 Publicat a Societat

Divendres 11 de setembre

Benvolgut diari,

Avui hem tingut una hora de classe lliure i la Sara, la Jana i jo hem estat parlant per planejar un berenar. Els pares de la Sara i els meus es volien conèixer, i en el cas dels de la Jana, retrobar-se. A l'hora del pati, com ja et pots imaginar, hem corregut fins a la biblio per fer cua, però aquest cop érem de les primeres, ja que ens havíem afanyat per ser l’última prova.

Però no t'imaginaràs qui estava davant nostre... la Mary!!! I com no, s'ha ficat amb nosaltres. Però aquest cop no s'ha ficat amb mi, sinó amb la Jana, fet que encara m'ha semblat pitjor. Li ha dit que per portar aquell horror de vestimenta, que millor no sortís de casa. Però la Jana ha passat d'ella com de les vaques. Ja quasi ens tocava!

La prova era molt divertida. Havíem d'aprendre'ns un guió en 3 minuts i aleshores ens començarien a gravar com si fos un telediari dels del matí. Jo sempre el veig abans d'anar a l'escola per estar informada de les notícies del dia, tot i que certament no entenc tot el que expliquen. A la Sara no li ha anat del tot bé aquesta prova, però ja que les altres li van anar perfectes tenia una gran esperança. La Jana ha sortit tota contenta dient que li havia anat prou bé.

A la tarda, en comentar als pares els plans que teníem per a  berenar, s'ho han pensat una mica però, finalment, han decidit que sí. La cafeteria a la qual hem anat era preciosa. Era molt ... rústica!?! Hem pres un got de llet, unes pastes i unes quantes galetes i els nostres pares han quedat en anar a dinar el dia 19 d'abril a una pizzeria. Guauuuu!! Al final ha sigut tot un èxit!! Ostres, quina hora és?... Que fort, són les 23:00h. Haig d'anar a dormir immediatament! A més, demà serà un nou dia per explicar.

URL curta: bit.ly/2puboIp