Liffey

A+ A A-

El nebodíssim fugitiu Quinn vist en un partit a Fermanagh

El nebodíssim fugitiu Quinn vist en un partit a Fermanagh Antiga oficina de Quinn Insurance a O'Connell Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Peter Darragh Quinn, el nebot del que va ser l’home més ric d’Irlanda Seán Quinn, va ser vist divendres passat en un partit d’esports gaèlics al comtat nord-irlandès de Fermanagh éssent la primera vegada que se’l veu després que fa una setmana es va emetre una ordre d’arrest, contra ell i contra el seu cosí Seán Quinn fill, per haver posat els actius de la família fora de l’abast de l’Anglo Irish Bank, el seu principal creditor.

Els dos cosins van ser condemnats a 3 mesos de presó i Seán va ingressar al centre penitenciari de Dochas (Dublin 7), però no Peter Darragh, que està fugit de la justícia. L’ordre d’arrest és només per a la República d’Irlanda així que el fugitiu pot passejar-se tranquil·lament per Irlanda del Nord sense que el PSNI pugui detenir-lo. D'altra banda, els simpatitzants de la família van organitzar ahir diumenge una manifestació de suport a Cavan, lloc d’on són originaris els Quinn.

Font: Irish Times

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.