Liffey

A+ A A-

Sostre nou a Pearse Station després de 130 anys

Sostre nou a Pearse Station després de 130 anys Interior de Pearse Station, Dublin 2 / Foto: Liffey

Iarnród Éireann, l’empresa estatal de ferrocarril, ha determinat que ja és hora de renovar el sostre de Pearse Station (Dublin 2), que data dels anys vuitanta del segle dinou i que segueix patró d’aquella època, és a dir, una estructura de volta que combina metall i plàstic, com a l’estació de França a Barcelona, tot i que en el cas de Pearse Station només hi ha una volta.

Com que Pearse és una de les estacions amb més usuaris i els treballs de renovació seran força complexes, atès que s’haurà de retirar el sostre per parts, a fi de reduir la disrupció al mínim els tècnics han decidit que només es treballarà durant alguns caps de setmana, més concretament tretze, les 24 hores del dia, en un període que anirà d’agost del 2018 fins a l’abril 2020.

Així doncs, quan s’hi facin treballs no hi passaran trens i el trànsit ferroviari quedarà dividit en dos sectors: nord amunt començarà i acabarà a Connolly Station i sud avall començarà i acabarà a Grand Canal Dock. El pressupost de les obres és de 10 milions d’euros, que seran aportats per la National Transport Authority.

Font: The Journal.ie

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.