Liffey

A+ A A-

Diari de la Mélodi: proves per a l'equip de periodisme

Diari de la Mélodi: proves per a l'equip de periodisme Rètol a l'entrada de la biblioteca / Foto: Liffey

Dimecres 9 de setembre 

Benvolgut diari,

Avui quan estàvem a classe de francès una dona amb cara de molt bona persona ens ha anunciat que hi havia les proves per a l'equip de periodisme de l'escola. Però ja eren avui?! Bé, la veritat és que no eren només avui. En realitat, estaven programades durant una setmana sencera i es componien de diversos tipus de proves. Ja, d'acord, però seguien sent avui, noooooo!?

També ens ha dit que començarien a les 10 del matí, a la biblioteca de l'escola, concretament en el racó infantil, ja que la biblioteca era molt gran. Jo he pensat que era bona idea apuntar-m'hi perquè una activitat més no faria mal. A més, era a l’hora del pati i jo estava del tot disposada a dedicar les hores de pati per aprendre periodisme. Seria una bona excusa per a escriure.

Quan ha arribat l'hora del pati he baixat a corre-cuita cap a la biblioteca. Hi havia un munt de gent fent cua i a mi m'ha sobtat que la Marie estigués fent cua. Estava a poques persones de mi.

Bé, al cap de 30 minuts ja quasi em tocava. A que no sabeu en què consistia la prova?... No ho endevinareu mai. Només ens hem inscrit a un paper per les proves de demà! O sigui, que he estat 45 minuts esperant per inscriure'm en un paper. Estic flipant!!!!!!!!!!!!

Doncs com ja us he dit, avui m'he inscrit per fer les proves de demà. I espero que em vagin molt bé perquè de les 100 persones que s'han presentat, només 15 hi podran entrar. 85 es quedaran fora, fort oi!?

En tornar a classe tothom dialogava sobre les proves i tots tenien la mateixa opinió que jo. No era just!!!!! Quan els ho he explicat als meus pares m'han dit que era una gran activitat. També m'han preguntat si costava diners i els he dit que no, que era una activitat gratuïta. Gairebé celebren una festa enorme amb serpentines, globus i menjar.

En el llit no podia parar de pensar en les audicions de demà. Hauré de continuar demà o si no m'adormiré a mitja paraula...

URL curta: bit.ly/2pztpmx

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 11 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.