Liffey

A+ A A-

Diari de la Mélodi: l'excursió al Trinity College

Diari de la Mélodi: l'excursió al Trinity College Façana del Trinity a College Green, Dublin 2 / Foto: Liffey

Dimarts 8 de setembre

Benvolgut diari,

Avui m'ha sorprès molt que, en arribar a l'escola, hi hagués tot d'entrepans no gaire calents sobre la taula. La professora m'ha dit que teníem una excursió sorpresa al Trinity College de Dublín. També m'ha dit que, com era sorpresa, no li podia dir a ningú i que els altres ja ho anirien descobrint mentre caminàvem cap allà.

Quan la Sara ha arribat ja podíem marxar perquè era l'última. Ens han dit que ens poséssim per parelles i jo, com ja et pots imaginar, he triat la Sara. Quan anàvem caminant cap al Trinity, que no estava gaire lluny, una nena que es diu Marie se m'ha acostat tot caminant com una diva.

- Hola Melo. O hauria de dir-te Meló? - ha exclamat la molt mal educada.

La nena venia amb el seu grupet de dues persones al darrere i quan ha dit aquella bestiesa les seves amigues s'han posat a riure. Quan han marxat, la Sara m'ha dit que era la Marie, la noia més popular de l'escola. Jo m'he sorprès molt perquè encara que fos la més popular de l'escola, no tenia dret a ser desagradable amb qui es trobava per la vida!!!!!!

Bé, la qüestió és que quan hem entrat al Trinity College hi havia unes audicions per inscriure's a la carrera de teatre i ens ho hem quedat mirant una estona. Ho feien espectacularment perfecte!!!!

Tots els nens s'han sorprès molt quan han descobert que el seu trajecte acabava aquí i que era una excursió al Trinity. Hem estat passejant pel Trinity College durant, poder, tres hores. Després ens hem menjat els entrepans que, per cert, estaven molt millor que l'olor que feien. A la tarda ens han explicat la història del Trinity. Quan hem tornat a l'escola ens han preguntat coses, com ara què és el Trinity i des de quan estava obert, per comprovar si havíem escoltat bé a l'excursió i la majoria les hem respost bé.

Quan he arribat a casa la mare havia preparat el millor menjar del món. CREPES!!!! Demà t'explicaré més, però per avui ja n'hi ha prou jo crec. O no t'has cansat?... perquè jo tinc unes ganes de marxar al llit que no t'ho imagines. Doncs així, quedem que demà més!!!!!!

URL curta: bit.ly/2oVCitQ

Martina

Hola, em dic Martina i tinc 11 anys.

Tinc dues passions: la gimnàstica rítmica i escriure.

M'agradaria ser periodista, com la Mélodi, tot i que a diferència d'ella encara no havia pogut escriure en cap diari. Ara, al Liffey, he tingut l'oportunitat de poder fer realitat el meu somni.

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.