Liffey

A+ A A-

Gairebé un milió i mig de visites als Cliffs of Moher

Gairebé un milió i mig de visites als Cliffs of Moher Els Cliffs of Moher, Comtat de Clare / Foto: Wikipedia

Fins ara la fàbrica de la Guinness situada a la Saint James's Gate de Dublin ha estat líder indiscutible en nombre de visites però podria perdre la primera plaça si continua la tendència a l'alça dels Cliffs of Moher, els famosíssims i fotografiats penya-segats del comtat de Clare que durant el 2016 van rebre 1.427.166 turistes, un increment del 14% respecte a l'any anterior. A destacar el desembre, mes durant el qual l'increment va ser del 52%.

Segons Katherine Webster, directora del Centre de Visitants, els Cliffs of Moher són una de les raons principals que empenyen els turistes a venir a Irlanda (ndlr: segons un estudi, l'altra és anar a un pub). De tota manera, Webster assegura que els propers anys seran un repte per a aquesta atracció turística i és que el fet que la majoria de visitants es concentri en unes hores concretes, d'onze del matí a quatre de la tarda, implica que hagin de fer mans i mànigues per a encabir-los-hi tots.

En aquest sentit, l'any 2014 va implementar-se una rebaixa de tarifa per a grups que reservessin fora de les hores punta però de moment no ha tingut gaire èxit perquè als operadors turístics no els va gaire bé haver de canviar horaris i itineraris. De tota manera, aquest petit increment de visites en hora vall ha permès d'arribar a aquesta xifra rècord de turistes.

Font: Irish Examiner

URL curta: bit.ly/2iH4f2B

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.