Liffey

A+ A A-

L’Apollo House apunta a hotel de cinc estrelles

L’Apollo House apunta a hotel de cinc estrelles Una habitació de l'Apollo House / Foto: Home Sweet Home via FB

Fins no fa gaire, l'Apollo House era un atrotinat edifici situat a Tara Street (Dublin 2) esperant la demolició però des que una setmana abans de Nadal el col·lectiu Home Sweet Home el va ocupar i hi va allotjar els primers sense sostre la seva fisonomia ha canviat radicalment fins al punt de començar a semblar un hotel. De tota manera, sembla que l'alegria no hauria de durar gaire temps perquè l'Alta Cort va comunicar als ocupants que abandonessin l'edifici, com a molt tard, l'11 de gener.

Al principi les úniques comoditats que hi havia eren matalassos però el rebombori causat als mitjans i a les xarxes ha generat una onada de solidaritat en forma de donacions de tota mena, tant de material com de mà d'obra. Així doncs, després de dues setmanes d'ocupació i amb l'ajuda de voluntaris que hi han fet tot tipus de treballs d'adequació en temes d'electricitat i fontaneria, l'Apollo House comença a tenir la fesomia d'un hotel més que decent.

En aquest sentit, entre els serveis disponibles hi ha una secció de perruqueria, sala de massatge, fisioteràpia i un billar; a més, properament, quan s'hagi avaluat les necessitats mèdiques dels residents, que són uns seixanta, s'hi vol crear una consulta amb un metge. El fet que uns 2.500 voluntaris hagin mostrat el seu interès a col·laborar i ajudar en el seu camp professional significa que qualsevol problema que sorgeixi pot estar resolt sense haver de buscar gaire.

El proper gran esdeveniment podria ser la festa de Cap d'Any, que serà a gust dels residents i on no hi hauria de faltar de res; fins i tot es parla d'actuacions amb música en directe, com ja va passar per Nadal amb el cantant Glen Hansard com a mestre de cerimònia.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2iewUha

Foto original

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.