Liffey

A+ A A-

Met Éireann: molta roba amb glamur però gens d'encert

Met Éireann: molta roba amb glamur però gens d'encert La presentadora del temps Jean Byrne / Foto: pantalla youtube

El temps canviant que regna a Irlanda, podent tenir les quatre estacions de l'any en un sol dia, fa que la previsió meteorològica no sigui una cosa gens fàcil i és habitual que la realitat no coincideixi amb el que s'havia anunciat els dies anteriors. Així doncs, alguns ciutadans no poden reprimir-se de queixar-se a Met Éireann i durant els primers deu mesos d'enguany, segons ha pogut saber l'emissora de ràdio Newstalk mitjançant la Llei de Llibertat Informativa (Freedom of Information Act), se n'han rebut 78.

La majoria de queixes fan referència a una predicció errònia que va truncar els plans d'algú, com unes vacances, o l'armador d'un vaixell de pesca que va decidir de sortir perquè la previsió era bona i després va témer per la seguretat del seu vaixell i la tripulació; una altra queixa molt habitual és el biaix dublinès que té la informació del temps, oblidant els indrets més allunyats de la capital, i és que n'hi ha uns quants que si no surt el seu comtat ho consideren una ofensa.

Darrerament, però, n'hi ha que s'han oblidat del tema meteorològic i s'han queixat de la indumentària que duen les presentadores, segons diuen amb massa de glamur, fins al punt que sembla que se centrin més a lluir davant la càmera que no pas a encertar el temps que farà durant els dies següents. En un cas concret un teleespectador denuncia que anunciar una onada de fred vestint roba curta queda ridícul i no gens creïble.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2gO0jMd

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.