Liffey

A+ A A-

750.000 punts al carnet de conduir en nou mesos

Zona de velocitat limitada a 30 km/h al centre de Dublin / Foto: Liffey Zona de velocitat limitada a 30 km/h al centre de Dublin / Foto: Liffey

Segons les dades publicades per la Road Safety Authority (RSA), als automobilistes irlandesos els agrada molt de prémer l'accelerador independentment de quin sigui el límit de velocitat existent en aquella via, una infracció que representa el 75% del total de punts de carnet imposats enguany des de principi de gener fins a final de setembre. La segona activitat més “puntuada”, amb un 11% del total, és utilitzar el mòbil mentre es condueix.

En total s'han atorgat 753.228 punts i a banda d'aquestes infraccions tan habituals també n'hi ha que són molt curioses; a destacar un conductor de Tipperary que és l'únic multat a tot Irlanda per encastar repetidament el seu cotxe contra un pont. Els que han estat enxampats circulant pel carril bici, potser confonent el seu vehicle amb una bicicleta, han estat 37.

Pel que fa a localització d'infractors Dublin lidera la classificació amb 151.969 infraccions, seguida de Cork amb 79.485, frec a frec amb els conductors estrangers.

Font: Irish Examiner

URL curta: bit.ly/2fecvFx

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.