Liffey

A+ A A-

Les noves rajoles de Grafton només duren 18 mesos

Les noves rajoles de Grafton només duren 18 mesos Les obres a Grafton Street l'estiu del 2013 / Foto: Liffey

A partir del mes de maig del 2013 al comercialíssim Grafton Street (Dublin 2) li van començar a fer una cara nova amb el canvi esglaonat de les seves icòniques rajoles vermelles, que ja acusaven de mala manera el pas del temps i sobretot els milions de persones que les havien trepitjades des que a la meitat de la dècada dels vuitanta el carrer es va tancar al trànsit rodat i es va convertir en zona exclusiva per a vianants.

La remodelació, que va tenir un cost de quatre milions d'euros, va acabar ara fa 18 mesos però sembla que la resistència de les noves rajoles no és l'esperada i n'hi ha algunes que s'han esquerdat; així doncs, dimecres passat van començar uns treballs de reparació entre South Anne i Harry Street. Segons un portaveu municipal, el problema rau en què aquesta és una de les cantonades més utilitzades pels vehicles de càrrega i descàrrega que proveeixen els establiments comercials del carrer, tot i que la qualitat del material també hi podria tenir alguna cosa a veure.

Igual que durant el canvi de rajoles, la reparació es farà esglaonadament a fi de no pertorbar gaire l'activitat comercial, que ja fa mesos que pateix la inconveniència dels treballs de construcció del Luas Cross City als carrers Dawson, Nassau i la part de Grafton més propera al Trinity College. De tota manera, com a molt duraran sis setmanes, per la qual cosa no haurien d'afectar la campanya de Nadal.

Font: Irish Independent  

URL curta: bit.ly/2dEoNVt

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.