Liffey

A+ A A-

A la recerca del Ford Fiesta més antic d’Irlanda

A la recerca del Ford Fiesta més antic d’Irlanda Un Ford Fiesta de la primera generació / Foto: Wikipedia

L'any 1976 va començar a comercialitzar-se la primera generació del Ford Fiesta a Irlanda, el mateix any dels primers ordinadors Apple o dels vols supersònics del Concorde, i ara, a fi de celebrar el 40è aniversari de l'efemèride, la companyia automobilística fabricant ha endegat una campanya per tal de trobar el vehicle d'aquest model amb més anys a la xarxa viària de l'illa. El propietari amb el Fiesta més vell serà convidat d'honor a la celebració que Ford farà al setembre.

Segons l'empresa, des del 1976 fins ara se n'han venut unes 180.000 unitats i per a diverses generacions d'irlandesos ha estat tota una icona perquè era un dels pocs cotxes que es podien comprar atès el seu preu ajustat, uns 3.000 euros (2.365 lliures irlandeses) l'any del seu llançament.

Ara, malgrat que ha perdut la seva antiga popularitat enfront d'altres models com el Nissan Micra, continua tenint èxit entre els que cerquen un cotxe petit sense haver de fer un gran esforç econòmic; actualment el model més bàsic costa 15.990 euros.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2bhZmeq

Foto original

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.