Liffey

A+ A A-

Cap de setmana complicat: O’Connell Bridge tancat

Cap de setmana complicat: O’Connell Bridge tancat Obres del Luas Cross City a O'Connell Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Les obres del Luas Cross City continuen avançant a bon ritme i els dublinesos sembla que ja s'han acostumat, o resignat, a les complicacions de mobilitat, tant de trànsit rodat amb supressió de carrils com de vianants amb voreres més estretes. De tota manera aquest proper cap de setmana hi haurà una de les proves de foc més importants de tot el període de construcció de la línia i és que des divendres a les vuit del vespre fins dimarts a les sis del matí (dilluns és festa) romandrà tallat O'Connell Bridge.

Si hagués estat un altre pont l'afectació hauria estat menor però l'O'Connell Bridge, que és més ample que llarg, uneix les dues ribes del Liffey pel centre de la ciutat, fet que el converteix en el pont més transitat de Dublin, sobretot pels autobusos urbans, atès que la majoria de les línies passen per allà.

A banda de la importància del pont també s'ha de tenir en compte que durant aquest llarg cap de setmana hi haurà diversos esdeveniments multitudinaris com el partit del Barça contra el Celtic de Glasgow dissabte a l'Aviva Stadium o els partits de futbol de l'All-Ireland al Croker, amb doble ració, tant dissabte com diumenge.

Així doncs, les autoritats han demanat a tots aquells que tinguin la intenció de desplaçar-se cap al centre de Dublin que evitin els Quays (els molls). D'altra banda, tant el tramvia com el DART (tren de rodalia) no patiran cap afectació per les obres a O'Connell Bridge.

URL curta: bit.ly/2anKXh6

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.