Liffey

A+ A A-

Dos dublinesos són els reis del cep amb 54 “clampings”

Dos dublinesos són els reis del cep amb 54 “clampings” Un cotxe amb un cep a Merrion Square West, Dublin 2 / Foto: Liffey

Un informe que ha analitzat les dades del registre del cep (“clamp” en anglès) durant els darrers quatre anys ha determinat que dos dublinesos són els reis en aquesta matèria havent acumulat, cadascun, 54 infraccions que, a 80 euros la unitat, els han obligat a desembutxacar 4.320 euros per tal de deslliurar la roda del seu vehicle del dispositiu metàl·lic que la bloca.

Malgrat que aquests dos automobilistes són els reis indiscutibles, els segueixen una llarga estela d'infractors reincidents. En aquest sentit, segons les dades disponibles, 2.010 cotxes van atraure el cep entre 5 i 50 vegades, un fet que fa que els autors de l'informe proposin de doblar l'import de la multa dels 80 euros fins als 160 després de tres infraccions anuals perquè sembla que l'import actual, que no ha canviat des de la seva introducció l'any 1998 i que no cobreix els costos del servei, no és gens dissuasori per a  aquests infractors.

En total, durant l'any passat es va posar el cep a 54.069 vehicles i la infracció més habitual va ser no mostrar cap tiquet del parquímetre; com sol passar en aquests casos hi va haver automobilistes que no hi estaven d'acord i es van presentar 3.476 al·legacions.

Pel que fa a la classificació de carrers amb més activitat de “clamping” la majoria són del centre; l'encapçala l'Ormond Quay Upper, seguit de Mespil Road, Burlington Road, Wolfe Tone Street, Waterloo Road i Merrion Square West (foto).

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/1TF7ST2

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.