Liffey

A+ A A-

El contracte de lloguer d'Irish Water renovat per 10 anys

El contracte de lloguer d'Irish Water renovat per 10 anys La Colville House a Talbot Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Malgrat que el seu futur ja era força incert abans de les eleccions, en ser l'abolició del rebut de l'aigua una de les promeses electorals de tots els partits de l'oposició, Irish Water va renovar el passat 29 de febrer, tres dies després dels comicis, el contracte de lloguer de la seva seu corporativa a la Colville House, situada a Talbot Street (Dublin 1).

Un portaveu de la companyia ha confirmat que va arribar-se a un acord amb els propietaris el passat 29 de febrer i que el departament de Medi Ambient no hi va tenir cap paper ni tampoc es va consultar Alan Kelly, el ministre del ram, atès que la renovació del contracte de lloguer era un afer intern de l'empresa. La durada del nou contracte és de deu anys i tindrà un cost total de 16 milions d'euros.

El portaveu ha assegurat que la renovació només tres dies després de les eleccions no té res a veure amb el futur incert de la companyia sinó que va coincidir que el contracte anterior, signat ara fa 29 mesos, acabava el 28 de febrer, per la qual cosa s'havia de prendre una decisió, que va ser aprovada pel consell d'administració d'Ervia, la casa matriu.

Que Irish Water actuï com si no passés res és força habitual i al març va convocar 46 places per a posicions sènior. A més, la companyia encara no ha publicat les dades de cobrament del rebut corresponent al primer trimestre d'enguany, quan ho hauria d'haver fet fa tres setmanes, una circumstància que fa pensar que la majoria de clients no ha pagat perquè sap que no hi haurà penalització per a qui no pagui i als que sí que ho facin no se'ls tornarà els diners.

Font: Irish Examiner  

URL curta: bit.ly/1T84HpU

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.