Liffey

A+ A A-

O’Leary dispara a tort i a dret, ara contra els ciclistes

O’Leary dispara a tort i a dret, ara contra els ciclistes Anant amb bicicleta pel carril bus / Foto: Liffey

A Ryanair, la companyia aèria on és director general, Michael O'Leary ja fa uns anys que va endegar una sèrie de mesures destinades a millorar la imatge de marca i l'experiència de la clientela però en d'altres aspectes de la vida, sobretot si hi ha l'administració pública pel mig, l'home continua disparant a tort i a dret independentment del lloc on ho digui i davant de qui ho digui.

La darrera atzagaiada va tenir lloc ahir durant la conferència Creative Minds (Ments Creatives) a l'Aviva Stadium, quan O'Leary va criticar l'obsessió de l'ajuntament de Dublin de fomentar l'ús de la bicicleta com a mesura per a reduir els problemes de trànsit que pateix la ciutat, agreujats darrerament arran de la recuperació de l'activitat econòmica i per les obres del tramvia.

O'Leary va afirmar irònicament que en un país on hi plou 250 dies a l'any hi havia qui creia que el que s'havia de fer era posar més bicicletes i que properament potser també tindríem coves dissenyades per l'ajuntament. Els qui van sortir-ne més malparats van ser els ciclistes a qui, segons l'empresari, se'ls hauria d'expulsar de la xarxa viària i disparar contra ells.

El director general de Ryanair ho va justificar explicant la seva odissea diària des de Mullingar (Comtat de Westmeath), ciutat on resideix, dient que voldria anar còmodament des de casa fins al centre de Dublin, aparcar-hi i no trobar carrers aixecats per obres per tot arreu.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/23qkEXW

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.