Liffey

A+ A A-

Els conductors de Dublin Bus es queden sense ràdio

Els conductors de Dublin Bus es queden sense ràdio Un autobús a O'Connell Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Un fet força habitual a Dublin Bus, a banda d'esperar-lo una bona estona a la parada i que després en vinguin dos de seguits, és que els conductors escoltin la ràdio mentre condueixen per tal de no sentir-se sols a la cabina però aquesta pràctica s'hauria d'acabar dilluns quan entri en vigor una nova normativa interna que prohibeix l'ús de dispositius electrònics al volant de l'autobús.

La mesura no ha agradat gens als afectats que, de la mà d'un dels sindicats amb més membres a la companyia, el National Bus and Rail Union (NBRU), han afirmat trobar inacceptable que es posi un transistor a la llista de productes prohibits i que durà el cas a la Comissió de Relacions Laborals. Com a mesura de pressió l'NBRU demanarà als seus associats que no utilitzin el sistema de ràdio que els manté en contacte amb la central a no ser que sigui per a una emergència.

Per la seva banda, Dublin Bus ha assegurat que ja fa molt de temps que l'ús de mòbils o d'altres dispositius electrònics no estan permesos mentre es condueix però que, fins ara, amb els transistors havia fet els ulls grossos. La companyia alerta que aplicarà una política de tolerància zero en aquest tema i que això millorarà la seguretat en la conducció.

Font: The Journal.ie

URL curta: ow.ly/YO041

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.