Liffey

A+ A A-

Milers de persones s’apunten a passar el gener en sec

Milers de persones s’apunten a passar el gener en sec Prohibit beure alcohol durant el mes de gener / Foto: Liffey

A principi d'any és típic de fer promeses (resolutions) per als dotze mesos següents i la Fundació Irlandesa del Cor (IHF) ha aprofitat l'ocasió per a llançar la iniciativa “On The Dry”, que té l'objectiu de promoure l'abstinència en el consum de begudes alcohòliques durant, com a mínim, el mes de gener. És el segon any consecutiu que es duu a terme i sembla que cada vegada té més adeptes, si més no gent que s'hi apunta.

Segons Caroline Cullen, portaveu de l'IHF, abans de la Nit de Cap d'Any ja hi havia apuntades gairebé 3.000 persones però s'espera que amb la ressaca de l'1 de gener en siguin moltes més. Cullen assegura que el fet d'apuntar-se a la iniciativa ajuda a complir la promesa més que no pas dir-ho i després oblidar-se'n. A més, hi ha uns formularis de patrocini que faran que familiars i amics controlin que es compleix la promesa; els fons recaptats seran per a l'IHF.

Tanmateix, per als qui no puguin reprimir-se o tinguin alguna celebració amb un brindis inexcusable, hi ha la possibilitat de comprar el “Passi de l’Astut” que, per 20 euros, els permetrà de consumir una o dues copes. De moment, on hi ha més gent apuntada és a Dublin, Cork, Galway i Wexford.

Font: Irish Independent

URL curta: ow.ly/Wx02f

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.