Liffey

A+ A A-

Un dispositiu de so advertirà els amos de gos a Cork

Un dispositiu de so advertirà els amos de gos a Cork Cartell recordatori per als amos de gos / Foto: Liffey

L'ajuntament de Cork ha anunciat que properament instal·larà uns dispositius de so que, quan percebin la presència d'algú, emetran un missatge recordant de recollir el que els animalons puguin deixar pels llocs. No es farà cap distinció entre si una persona va amb gos o no però atès que les dues primeres ubicacions són zones molt freqüentades per gent que passeja el gos, segurament l'encertarà molt sovint.

Inicialment n'hi haurà dos, un a The Marina, una zona verda situada a la riba sud del riu Lee, i l'altre al Colmcille Park, situat a la zona de Mayfield, a la banda nord de la ciutat. L'eficàcia d'aquests dos primers dispositius serà analitzada durant un període de sis mesos i en funció dels resultats es decidirà si el sistema s'implementa en d'altres llocs de la ciutat.

Jim O'Donovan, responsable municipal de Medi Ambient i Lleure, ha assegurat que el nombre de llicències de gos a la ciutat s'ha triplicat en els darrers set anys i reconeix que s'ha de fer alguna cosa més per lluitar contra el problema de la brutícia canina. En aquest sentit ha reconegut la ineficàcia de les multes, cinc en el mateix període de temps, de les quals només se n'han pagat tres. L'any 2014 van emetre's 3.340 llicències.

Font: Irish Examiner

URL curta: ves.cat/mgBN

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.