Liffey

A+ A A-

Més de la meitat dels turistes vénen a Irlanda pels pubs

Més de la meitat dels turistes vénen a Irlanda pels pubs L'icònic pub Temple Bar al barri homònim, Dublin 2 / Foto: Liffey

Hi ha gent que va als programes de televisió a presentar el seu llibre i hi ha turistes que vénen a Irlanda pels pubs; això és el que revela una enquesta realitzada per l'empresa de màrqueting iReach. La mostra la formaven 500 turistes provinents dels Estats Units, Alemanya, el Canadà, França i el Regne Unit amb un 54% de respostes afirmant que el factor més important que van tenir en compte a l'hora de decidir-se per Irlanda era poder visitar un pub.

Pel que fa a la impressió que tenen els turistes dels irlandesos tres de cada cinc enquestats van assegurar que la manera de ser de la gent de l'illa la feia diferent als altres països amb un 90% afirmant que els autòctons els havien alegrat les vacances. I els qui no pensen en l'alcohol ho fan en un altre tòpic: un 20% va dir que associava Irlanda amb prats d'herba verda.

L'enquesta s'ha dut a terme en conjunció amb la campanya “Support your Local” (Dóna suport al teu pub), que pretén ressaltar la importància que té el sector en el turisme. En aquest sentit la Federació de Pubs ha aprofitat per carregar contra els impostos que graven les begudes alcohòliques (31% per a la cervesa, 64% per al vi i 68% per al whiskey) alertant que són una amenaça per a la competitivitat i l'ocupació.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/mfod

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.