Liffey

A+ A A-

Frec a frec entre els dos meteoròlegs preferits

Frec a frec entre els dos meteoròlegs preferits La meteoròloga Evelyn Cusack / Foto: pantalla Youtube

La meteorologia d'Irlanda, molt canviant i en què en un mateix dia es poden gaudir/patir les quatre estacions, ha generat de sempre un interès dels habitants de l'illa per tot allò relacionat amb el temps que en alguns casos frega l'obsessió. Amb aquest panorama és normal que els qui anuncien la predicció del temps a les dues televisions principals, RTÉ i TV3, siguin com de la família.

Però com passa a la majoria de famílies, hi ha membres més mimats que d'altres i això és el que ha intentat esbrinar una enquesta duta a terme per les empreses Dulux Weathershield i Ipsos MRBRI. Les dades revelen que hi ha un frec a frec en la lluita per la primera posició però que Evelyn Cusack, d'RTÉ, és la preferida amb un 21%. El meteoròleg de TV3, Martin King, amb el seu to informal i els seus característics moviments (vídeo a sota), la segueix a una distància de només un 1%; Jean Byrne, d'RTÉ, és tercera amb un 10%.

De tota manera, malgrat que cadascú té el seu meteoròleg preferit, hi ha un 38% dels enquestats que asseguren no creure's la predicció del temps. Això sí, el que queda clar és que el temps és un tema de conversa de primer ordre i un 60% reconeix que en parla com a mínim dues vegades al dia.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/mdfc

Media

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.