Liffey

A+ A A-

Èxit dels autobusos gratuïts des dels campus fins a l’Aldi

Èxit dels autobusos gratuïts des dels campus fins a l’Aldi L'Aldi de Parnell Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Des que va començar amb una prova pilot a l'Institute of Technology Sligo la iniciativa ha estat un èxit total i la cadena de supermercats alemanya Aldi continuarà ampliant el seu servei, que consisteix en oferir transport gratuït dues vegades a la setmana des d'un campus fins a la botiga Aldi més propera. Després d'Sligo el servei va estendre's als campus de la UCD, el Trinity College, Limerick i DCU. Aquesta setmana engegarà a Dundalk (Comtat de Louth).

Aldi veu els estudiants com un segment del mercat molt important a tenir en compte, sobretot per raons de demografia intentant assegurar-se clientela en el futur, i és per això que a banda del transport de franc també té una secció al web dedicada als estudiants on hi ha receptes de cuina i el cost que tenen els ingredients per a fer-les. La llista de la compra model per tal de sobreviure durant una setmana té un cost de 34 euros.

Suposant que els estudiants són una mica inexperts a l'hora de preparar menjar, al web se'ls explica com dur a terme algunes tasques com bullir un ou, rostir un pollastre o fer una patata al forn.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/mcjr

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.