Liffey

A+ A A-

El Liffey fa 4 anys

El Liffey fa 4 anys El pastís d'aniversari del Liffey

Sembla que fos ahir quan va engegar el diari degà de la premsa irlandesa en català però el temps vola i avui el Liffey fa 4 anys. Durant aquests darrers dotze mesos el diari ha continuat explicant Irlanda des de la quotidianitat i fins i tot ha fet sortides fora de Dublin de més d'un dia per cobrir la Via Catalana 2014 a Galway i a Cork. També hem comptat amb dues noves col·laboracions, del Francesc Domingo i del Rubèn Escobar, a banda de la corresponsal a Cork, la Núria Massot (ara per terres angleses).

Com a innovació tecnològica hem incorporat una aplicació que permet crear galeries fotogràfiques, com la del procés d'elaboració del pastís d'aniversari que podeu mirar al final d'aquest article. De moment la versió per a mòbils, tot i que s'ha intentat, haurà d'esperar perquè la complexa plantilla web utilitzada pel Liffey requereix molt de temps i proves.

D'altra banda, després de 4 anys de ser literalment un diari, és a dir, que com a mínim hi ha hagut una notícia cada dia, el Liffey entra en una nova etapa en què reduirà l'activitat. Aquest canvi s'anirà implementant d'ara fins a Setmana Santa i després la publicació de notícies no sempre serà diària.

Les raons d'aquesta reducció d'activitat ve donada per la voluntat d'iniciar d'altres projectes. De tota manera els continguts publicats fins ara romandran disponibles i s'intentarà anar publicant les notícies que compleixin el criteri bàsic del Liffey com és que expliquin Irlanda, notícies curioses i informació extrapolable a Catalunya. Evidentment també s'informarà de qualsevol activitat en què hi participin catalans residents a l'illa.

Per últim agrair un any més la confiança dels lectors i reiterar que malgrat la reducció de l'activitat a partir de Setmana Santa, el Liffey continuarà publicant històries tot i que la freqüència anirà en funció de la disponibilitat de temps.

Cordialment,

Marc Esteve

URL curta: ves.cat/mbTD

1 comentari

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.