Liffey

A+ A A-

After hours sense alcohol abans d’anar a la feina

After hours sense alcohol abans d’anar a la feina Sessió de Morning Gloryville / Foto: Morning Gloryville Dublin via Facebook

Hi ha gent que al matí, abans d'anar a treballar, va al gimnàs o a la piscina però n'hi ha d'altres que van al Morning Gloryville a moure la carcanada, això sí, sense beure alcohol perquè només hi serveixen sucs de fruita, cafè i te. La iniciativa, que va néixer a Londres l'abril del 2012, ha tingut força d'èxit des de la primera “rave” al juliol passat malgrat que a Irlanda una festa sense alcohol té tots els números per a fracassar.

Alguns dels participants reconeixen que al principi l'experiència és una mica estranya i surrealista però que al final hom s'adona que no cal emborratxar-se per passar una bona estona. A banda de ballar també es fan classes de ioga i massatges al cap i per tal de crear bones vibracions ja a l'entrada hi ha una abraçada gratuïta. Segons un dels organitzadors, hi ha qui arriba d'una festa "normal" però després d'una estona al Morning Gloryville és com si estigués fresc com una rosa.

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/mavb

Foto original

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.