Liffey

A+ A A-

A l’oest de Dublin hi ha un servei de cep a domicili

A l’oest de Dublin hi ha un servei de cep a domicili Doble cep al centre de Dublin / Foto: Liffey

Un dels pitjors malsons dels automobilistes que aparquen el cotxe pels carrers de Dublin és trobar un cep enganxat a la roda del cotxe per no haver pagat i cada any l'empresa que s'encarrega de posar-los, la Dublin Street Parking Services, publica una classificació dels carrers amb més ceps, la majoria dels quals són al centre de la ciutat i a prop dels grans eixos comercials.

Ara, a Ongar (Dublin 15), el tema del cep ha anat una mica més enllà i fins i tot el posen a vehicles aparcats davant de casa; per treure-se'l de sobre s'ha de passar per caixa i pagar 120 euros. L'origen de tot aquest afer, iniciat el passat mes de juliol, és que l'empresa que gestiona la urbanització, Ongar Wood Management, ha decidit d'aplicar mà dura contra els residents que no paguen la quota de manteniment.

Així doncs ha ideat un sistema, a mode de peix que es mossega la cua, que consisteix a emetre permisos d'aparcament per un import de 20 euros però només als qui estiguin al dia en el pagament de la quota de la comunitat, per la qual cosa els morosos es troben una mica pressionats i amb un cep rondant la roda del cotxe en tot moment. L'empresa va donar un mes com a període de gràcia però des de principi d'agost ja no se salva ningú.

Alguns veïns s'han queixat de la poca informació rebuda i sobretot perquè n'hi ha molts que pensaven que l'espai de davant de casa era com un aparcament privat; en alguns casos hi ha qui s'ha trobat que havia de pagar 120 euros cada dia. Per la seva banda Ongar Wood Management ha assegurat que va avisar tothom via correu electrònic, un sistema que segons sembla no tothom utilitza.

Font: Irish Independent

URL curta: scur.cat/7GK8D5

 

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.