Liffey

A+ A A-

La flamant Rose of Tralee 2014 surt de l'armari

La flamant Rose of Tralee 2014 surt de l'armari Maria Walsh, Rose of Tralee 2014 / Foto: pantalla RTÉ

Maria Walsh, la representant de Filadèlfia al certamen Rose of Tralee d'enguany, ha sortit de l'armari només cinc des després de ser nomenada flamant guanyadora. L'anunci l'ha fet mitjançant una entrevista publicada pel tabloide Irish Sun on Sunday ahir en la que també va reconèixer que tenia parella; Walsh assegura que se sent molt segura de si mateixa i que ser lesbiana no li suposa cap problema.

En relació al concurs, la Rosa de Filadèlfia afirma que es tracta mostrar coses com la intel·ligència femenina, la vàlua a la feina i el treball de voluntariat més que no pas la sexualitat. Per la seva banda els organitzadors han afirmat, via Twitter, que estan encantats que Walsh sigui la Rose of Tralee independentment la seva orientació sexual.

A les xarxes socials la reacció ha estat força positiva puix que aquest concurs, a mig camí entre una elecció de Miss i de pubilla, és vist per molts dels seus aferrissats detractors com una rèmora del passat atès que la majoria de participants són de família molt tradicional i el fet que la guanyadora sigui lesbiana li dóna una imatge de modernitat perquè reflecteix la societat actual.

Font: The Journal.ie

URL curta: scur.cat/7G5C9C

 

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.