Liffey

A+ A A-

Només autoritzen 3 dels 5 concerts de Garth Brooks

Només autoritzen 3 dels 5 concerts de Garth Brooks Vista aèria del Croke Park / Foto: paschaldonohoe.ie

L'ajuntament de Dublin només ha autoritzat tres dels cinc concerts que el cantant nord-americà de country Garth Brooks tenia previst de fer al Croke Park a final de juliol amb més de 400.000 entrades venudes, incloent-hi unes 70.000 persones provinents de l'estranger. Els dos concerts cancel·lats seran el del dilluns 28 de juliol i el del dimarts 29, és a dir, els dos últims.

L'ajuntament basa la seva decisió en les molèsties generades als veïns de l'estadi, que a final de maig ja van haver de suportar els tres concerts dels One Direction durant tres vespres consecutius. Una clàusula en el permís urbanístic de la darrera remodelació del Croke Park deia que com a màxim es podien celebrar tres actes a l'any, a banda dels partits d'esports GAA, per la qual cosa els veïns van presentar 375 al·legacions contra els concerts de Brooks.

Per la seva banda el organitzadors han mostrat el seu desencís per la decisió municipal i ara hauran de decidir què fan puix que tots els costos i la logística estaven dissenyats en base a la realització de cinc concerts. Des que va anunciar-se la decisió hi ha hagut rumors sobre fer els dos concerts en d'altres escenaris com Slane Castle o l'Aviva Stadium però sembla que no seria possible per manca de temps i dificultats burocràtiques i fins i tot els promotors han amenaçat que o es fan els cinc o no se'n farà cap.

Tampoc ha agradat la decisió als propietaris dels negocis de la zona, que esperaven fer el seu agost amb una clientela potencial de 400.000 persones i que ara podrien veure com la previsió de volum de venda baixa de 50 a 30 milions d'euros. Qui ha facilitat les coses ha estat Iarnród Éireann, que ha informat que tornarà els diners a aquells que van comprar un bitllet de tren per anar al concert.

Font: RTÉ

URL curta: ves.cat/lA2D

 

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.