Liffey

A+ A A-

La GAA vol comprar els veïns del Croke Park

La GAA vol comprar els veïns del Croke Park L'interior del Croke Park / Foto: skylinecrokepark.ie

Continua el serial de l'estiu amb els cinc concerts que el cantant nord-americà de country Garth Brooks té previst de fer al Croke Park de Dublin a final de juliol, ara amb les recomanacions de Kieran Mulvey, director general de la Comissió de Relacions Laborals (LRC), que va ser nomenat com a mediador entre el promotors del concert, la GAA i els veïns de l'estadi.

L'informe de Mulvey ha estat molt ben rebut per la GAA i els organitzadors atès que accepta la seva política de fets consumats permetent els cinc concerts d'enguany, això sí, compensant els veïns amb uns 500.000 euros inclosos en un fons anomenat “llegat del Croke Park”, que es destinarien a projectes mediambientals per al barri com, per exemple, posar més papereres.

Els veïns hi han mostrat el seu total desacord i han titllat les recomanacions de broma, a banda de considerar els 500.000 euros com un intent de prostituir-los. A més, la LRC ha proposat que el nombre de concerts permesos durant un any sigui de nou, amb l'única condició que no n'hi hagi durant més de tres dies consecutius; ara en són tres en un any.

De tota manera encara no s'ha aclarit si els cinc concerts de Garth Brooks, amb un total de 420.000 entrades venudes, es faran o no perquè les associacions de veïns tenen la intenció de presentar batalla adduint que al permís urbanístic per a la darrera remodelació del Croke Park aprovat per An Bord Pleanála hi ha una clàusula que diu que com a màxim es podran fer tres concerts a l'any, xifra a la que ja s'ha arribat amb els tres concerts dels One Direction ara fa un mes.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/ly9_

 

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.