Liffey

A+ A A-

375 al·legacions en contra dels cinc concerts de Brooks

375 al·legacions en contra dels cinc concerts de Brooks Vista aèria del Croke Park / Foto: siskgroup.com

Malgrat les més de 400.000 entrades venudes pels 5 concerts que el cantant nord-americà de country Garth Brooks té previst de fer al Croke Park de Dublin entre el 25 i el 29 de juliol no se sap amb certesa si es faran o no perquè l'ajuntament ha rebut 375 al·legacions en contra. La recaptació total, de la qual la GAA en tindrà un bon pessic en concepte de lloguer de l'estadi, ronda els 26 milions d’euros.

La majoria d'al·legacions fan referència a una clàusula que l'any 1993 An Bord Pleanála, l'ens estatal que atorga permisos urbanístics, va incloure per donar el seu vistiplau a la remodelació del Croke Park i que consistia a limitar el nombre de concerts, convencions o exhibicions a un màxim de tres a l'any. Així doncs, els tres concerts dels One Direction del cap de setmana passat fan que ja s'hagi complert la quota d'enguany.

De tota manera, el nombre d'entrades i la recaptació ha fet que els organitzadors vulguin assegurar-se que els concerts es faran i és per això que ja s'han reunit en diverses ocasions amb els veïns que, per la seva banda, han mostrat el seu malestar per no haver estat consultats i per les molèsties que els causa el fet que hi hagi milers de persones caminant pels seus carrers amb tots els problemes de brutícia i trànsit que se'n deriven.

Seguint la legislació, la decisió final l'haurà de prendre l'ajuntament de Dublin basant-se amb les al·legacions i la informació aportada per totes les parts implicades.

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/lmrQ

 

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.