Liffey

A+ A A-

Part de la línia vermella del Luas fora de servei fins dilluns

Part de la línia vermella del Luas fora de servei fins dilluns Els treballs d'enderroc a Benburb Street, Dublin 7 / Foto: Liffey

Un incendi en un edifici abandonat del carrer Benburb (Dublin 7) el passat 17 de març continua mantenint la línia vermella del Luas funcionant de manera parcial i no es preveu que es restableixi el servei fins, com a mínim, el dilluns vinent. El foc no va afectar en cap moment la infraestructura ferroviària però sí l'edifici que, tot i que en un primer moment l'ajuntament volia manenir-lo dempeus, finalment haurà de ser enderrocat.

La raó per la qual la interrupció afecta la totalitat de parades del centre, entre Heuston (Dublin 8) i The Point Depot (Dublin 1), és que els operaris necessiten espai i ocupen part de les vies; a més s'ha tallat l'electricitat de la catenària pel perill que podria suposar per a les grues. Com sol passar en aquestes ocasions Dublin Bus accepta els bitllets del Luas per a les seves rutes 90 i 145 que cobreixen un recorregut semblant a la línia del tramvia.

Pel que fa al tram en funcionament entre Heuston i Tallaght/Saggart (ambdós a Dublin 24) la freqüència de pas ha disminuït i hi ha un comboi cada 7 i 10 minuts en hora punta i de 15 a 20 durant la resta del dia. La línia verda, que discorre íntegrament pel sud de la capital, funciona amb total normalitat.

Font: Irish Times

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.