Liffey

A+ A A-

Demanen derogar la llei seca del Divendres de Pasqua

Demanen derogar la llei seca del Divendres de Pasqua Unes pintes de cervesa / Foto: Liffey

Com sol ser habitual per Setmana Santa enguany no ha estat cap excepció i l'Associació de Restaurants d'Irlanda ha demanat que s'acabi amb la prohibició de servir alcohol el Divendres de Pasqua. Adrian Cummins, director de l'associació, ha denunciat que ni el Vaticà té aquesta llei tan arcaica (data del 1927) i que suposa un greuge per al sector.

La prohibició fa que molts bars i restaurants no obrin i en ser un període amb molt de turisme la imatge que dóna Irlanda no és gaire bona, sobretot quan és coneguda per ser una destinació on la diversió es troba dins d'un pub. De tota manera hi ha excepcions: es pot beure alcohol als canòdroms, als hotels sempre que sigui durant un àpat, en un teatre que tingui llicència i en els trajectes fets en tren, avió o ferri.

Segons Cummins, els restauradors es troben amb el dilema de si obrir o no; no poden permetre's el luxe d'obrir si no poden servir alcohol però d'altra banda no es poden permetre el luxe de tenir l'establiment tancat. A més, la llei tampoc permet que els clients portin les begudes alcohòliques de casa.

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/keN5

 

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.