Liffey

A+ A A-

Els veïns del Croke Park declaren la guerra a la GAA

Els veïns del Croke Park declaren la guerra a la GAA L'interior del Croke Park / Foto: skylinecrokepark.ie

La Gaelic Atlethics Association (GAA) ja fa unes setmanes que es frega les mans amb la pluja de bitllets que li caurà gràcies al ple absolut als cinc concerts que el cantant nord-americà de música country Garth Brooks farà al Croke Park a final de juny però primer haurà de batallar amb els veïns de la zona, que cada estiu pateixen les molèsties dels concerts que se celebren en aquest estadi amb una capacitat de més de 80.000 espectadors.

Ambdues parts tenien un pacte que establia que només es podien fer tres concerts a l'any però la GAA ha vist que pot fer un gran negoci i s'ha oblidat del pacte amb els veïns. Cal tenir en compte que als cinc concerts de Garth Brooks s'hi han d'afegir els tres de One Direction, també amb totes les entrades venudes, per la qual cosa hi hauria vuit concerts en total.

Neil Ring, regidor municipal de la zona, ha afirmat que els veïns estan estudiant les seves opcions per tal de decidir quines accions prenen i els ha donat el seu suport; també ha assegurat que amb els altres regidors del districte s'oposaran a atorgar una llicència per a tots els concerts a no ser que s'arribi a un acord amb els residents. Per la seva banda, el promotor musical Peter Aiken ha confirmat que hi ha converses però que el resultat és força incert en aquest moment.

Font: Newstalk

URL curta: ves.cat/i8t8

Escriu un comentari

(*) Indica camps obligatoris. El codi HTML no és permès.